top of page

Onze Diensten

Onze Diensten
Contact

Expertise & Consultancy in IT

We helpen geschillen over het gebruik van IT op te lossen met leveranciers en klanten, om het indienen van een klacht voor de rechtbank te vermijden.

Wij treden ook op als raadgever in ICT-gerelateerde geschillen, dit laat toe uw argumenten te versterken in gerechtelijke procedures.

Als informatikadeskundigen assisteren wij uw juridische afdeling bij het uitschrijven van de technische specificaties van  IT-contracten en bij het uitvoeren van IT due diligence in het kader van een fusie of  overname.   Dit met het oog om  latere geschillen betreffende IT-contracten, te kunnen voorkomen.

Wij adviseren u, zonder meer.

Wij bieden ondersteuning bij het uitschrijven van de technische specificaties van IT-contracten.

Wij voeren IT due diligence uit tevoren een fusie of overname.

IT Contract Onderhandelingen

Wie Zijn Wij ?

Cécile Blitz is een IT expert en managing director van BLITZ UP. 

Ze heeft een bachelor degree in wiskunde en statistiek en is gediplomeerd in informatica. Ze heeft meer dan 30 jaar ervaring opgebouwd in de IT-industrie als expert en consultant in informatica.

Ze is lid van de Belgische Kamer van Deskundigen gelast met Gerechterlijke en Scheidsrechterlijke Opdrachten KGSO-CEJA, en van de Arbitragekamer van Deskundigen AKD-CAE.

Ik word regelmatig aangesteld als gerechtsdeskundige door verschillende Belgische rechtbanken, om op een onafhankelijke en onpartijdige wijze een technisch advies uit te brengen.

Aanstelling als Gerechtelijke Expert

Wij bieden technisch advies in ICT-gerelateerde geschillen en helpen een  bedrijf met het verzamelen en opstellen van de technische bewijsvoering van zijn claim, onder de vorm  van een eenzijdig deskundige verslag.

Technisch Advies voor Gerechtelijke Procedures

Contactformulier

Bedankt! Bericht verzonden.

bottom of page